Cara Semula Jadi Atasi Jeragat Yang Menjadi Pembunuh Keyakinan Diri Seorang Wanita

Jeragat menjadi mimpi ngeri bagi seorang wanita. Muka jika alami masalah jeragat dan jerawat akan merendahkan  keyakinan diri wanita itu. Malu berhadapan dengan orang ramai, suka menyendiri, emosi tidak stabil dan banyak lagi kesan negative kepada wanita disebabkan oleh jeragat.Cara Semula Jadi Atasi Jeragat Yang Menjadi Pembunuh Keyakinan Diri Seorang Wanita ialah:


Freckles berlaku disebabkan oleh factor keturunan biasanya dialami sejak kecil atau remaja lagi. Freckles atau jeragat ini merupakan tompok-tompok gelap  ia juga biasanya kelihatan bintik-bintik halus berwarna coklat  dan keperang-perangan. Apabila selalu terdedah kepada cahaya matahari kulit akan  menjadi gelap dan ianya berisiko untuk menjadi melasma atau pigmentasi bertompok.

 

Pigmentasi pula berpunca daripada kerosakan kulit disebabkan oleh penggunaan produk yang mengandungi pemutih dan pengelupasan seperti  berikut;-


Bahan-bahan ini jika digunakan berterusan akan menjadikan kulit makin nipis dan sangat sensitive terutama terhadap cahaya matahari. Dalam hal ini, jika kulit makin nipis dan factor usia juga ianya tidak lagi mampu untuk menghasilkan pigmen kulit yang baru. Kulit yang tidak diperbaharui akan kelihatan hitam dan bertompok pada wajah. Pigmentasi yang sedikit akan merebak jika tidak ada langkah pencegahan.

 

BAGAIMANA MENGATASI MASALAH KULIT YANG MENGALAMI PIGMENTASI?


1. Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
2. Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
3. Cats Claw menegangkan kulit
4. Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus
Collagen PowderUntuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
 
                                                   Sebelum                               Selepas

TIDAK RUGI MELABUR UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN DIRI SENDIRI. TIADA LAGI ALASAN UNTUK TERUS BIARKAN JERAGAT TERUS MENGUASAI MUKA KITA JIKA KITA ADA PILIHAN UNTUK ATASI MASALAH ITU.

 

 

 
untuk maklumat lanjut boleh berhubung dengan
 
Liley Wane Bt Anuar (014-6403509)
FACEBOOK : Liley Wane
KAWASAN COD : PUTRAJAYA

 

You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...