Geng Shaklee Usah Nak Sembang Lebih-lebih Pasal Trip International Shaklee

Syarikat lain pun ada buat Trip International wei!!! Geng shaklee tidak usah la nak sembang lebih-lebih!!! 
Syarikat MLM lain  pun ada trip mereka yang best, bukan shaklee jer, jangan nak sembang kencang lebih la wei. Apa la yang membuatkan trip shaklee ni mewah sangat ni??...


Trip International Shaklee memang betul best!! kenapa ia best? syarikat lain banyak buat trip ke luar negara untuk memastikan rangkaian mereka kukuh, dan bagi reward kepada leader-leader. Tetapi, tahukah korang, shaklee adalah syarikat yang paling mewah untuk trip international untuk anggotanya. 

Korang tahu? Trip Shaklee pergi at least 7-10 hari tau, syarikat lain rasanya dalam 4-5hari sahaja. Kalau 4-5 hari sahaja, apa yang korang buat kat negeri orang selama itu sahaja, 2 hari dah perjalanan, kalau jauh 3 hari dah masa perjalanan. Jejalan hanya 1-2 hari sahaja, mana cukup dik oiii rombongan cik kiah nak merewang nak berswafoto dekat negara orang kan.


Penginapan pulak dekat hotel yang sememangnya 5 star. 5 Star wei!!!!!. Nak tahu lagi 7 perkara kenapa Trip International Shaklee yang telah dinikmati oleh ahli shaklee best? Jom tengok aktiviti mereka semua ke JEPUN!!


Trip shaklee ni bukan sekadar cop passport jer yea, rombongan ni memang jejalan habis la, kalau betul-betul nak bercuti, memang trip shaklee ni pilihan terbaik. kenapa saya cakap bukan sekadar cop buku merah jer? biasanya kalau kita pergi melancong mesti dalam 3-4 hari sahaja, paling lama 5 hari kan. Berbeza dengan trip yang telah mereka pergi ni, memang lama dan memang puas hati mereka jejalan.

Ramai yang terliur kalau baca diari mereka yang telah pergi melancong 6 star kat Jepun ni. Dapat merasai betul-betul melancong dan menikmati persekitaran negara orang lain.




Reward yang kebanyakkan syarikat lain bagi berbeza dengan shaklee tau, Shaklee buat trip memang orang kata seikhlas hati  dan sejujur-jujurnya. Kenapa saya cakap seikhlas hati shaklee nak bagi reward dekat anggotanya? kita refer trip mereka yang pergi ke Jepun hari tu.
Harga Imperial Hotel Tokyo Jika Dengan Duit Sendiri, Dengan Shaklee Its Free!!

Ini lah dia kemewahan dan keistimewaan trip kali ini, mereka semua ni berada dan menginap di Imperial Hotel Tokyo selama 3 malam. Try korang goggle, hotel ni macam mana, saya dah goggle memang mewah 5 star ianya hotel yang tertua yang dibina sekitar tahun 1880-an, tuakan hotel ni? Tua-tua pun, hotel ni memang mewah merupakan tempat artis dan delegasi terhormat serta Maharaja Jepun akan bawa tetamu ke hotel ini lah. Superb mewah kan, betulkan apa yang saya katakan tadi, trip shaklee bukan acah-acah saja tau, memang pihak shaklee bagi satu memori yang indah dan terbaik. 

Nak tahu lagi ker sejujur mana shaklee bagi nak reward? Semasa rombongan cik kiah ke Jepun ni, mereka dilayan memang tiptop lah, bab makanan paling pentingkan kalau kita ke luar negara kan. Ketika rombongan Cik Kiah dan Abang Sado Shaklee ke Jepun hari tu, layanan bab makanan untuk rombongan memang awesome, dalam perjalanan ke mana-mana pun shaklee akan sediakan makanan at least snek sebelum makanan utama disajikan. Sebagai contoh, mereka ke Snow Wall di Tateyama, perjalanan lama jugak, dalam bas mereka diberi snek agar ahli rombongan tidak kelaparan menunggu ketibaan ke hotel. Ke mana mereka  pergi memang tidak sempat perut rasa lapar, sebab ada saja makanan untuk geng rombongan ni.


Kita cerita bab makan lagi yea. Di Jepun juga,mereka dihidangkan dengan Kaiseki Dinner, hidangan ni paling tiptop yang meletop di restoren tradisional Jepun dan korang jangan terkejut harga mahal wei untuk satu kepala lebih kurang RM575 hingg RM1,535. Fuh berpeluh dengar harga kan kalau pergi sendiri, untuk geng rombongan kali ini semua di tanggung oleh Shaklee, dah kena taja, geng rombongan Cik Kiah dan Abang Sado memang balun jer la kan!!


Nak tahu lagi apa menu shaklee belanja geng rombongan ini? Di Jepun sememangnya terkenal dengan makanan laut, menu yang shaklee belanja ialah Mr. Crab la. Pelbagai jenis menu berasaskan ketam, ketam sushi, ketam rebus, ketam masak sampai lah ke ketam goreng. Meriah kann trip shaklee ini..

Special lagi layanan shaklee ni adalah, kalau tidak sempat untuk pergi makan sebab asyik sangat shopping, shaklee bagi elaun makan wei.. memang the best la trip shaklee ini. Elaun makan ini siap lebih lagi untuk shopping atau bawak balik Malaysia, dapat cash juga dah la penginapan tiptop, siap ada duit poket lagi. Memang jujur shaklee bagi reward.





Bab Itinerary ini paling best, korang jangan ingan pergi trip ni untuk shopping jer tau, geng rombongan ini pergi Jepun betul-pergi melawat most of tempat menarik dekat Jepun. Jadual yang disediakan oleh shaklee memang best dan tempat-tempat yang dilawati memang yang high class punya lah. Nak tahu mereka semua ini jejalan dekat mana di Jepun ni?

Pada hari pertama ketibaan di Jepun, mereka dibawa ke Toki Premium Outlet, lebih kurang macam Johor Premium Outlet la, tetapi dekat Jepun Sememangnya berbeza la kan, dengan suasananya, barang-barangnya dan banyak lagi la, pendek kata memang kalau untuk shopping memang tempat yang betul dah la. Itu ketika pagi sesudah sampai kat Jepun, Pada malamnya mereka bermalam di Gero, Onsen memang best kt Jepun.

Pada hari kedua pula, geng rombongan ini dibawa ke Takayama Morning Market dan Old Town Sannomachi. Seterusnya dibawa ke perkampungan Jepun, tempat ini memang terkenal sebab memdapat pengiktirafan UNESCO World Heritage Site iaitu di Shirakawa-Go.


Jom ikuti mereka pada hari keempat mereka ke Snow Wall, korang tahu kan Snow Wall ini adalah satu-satunya dekat dunia ni Tateyama Kurobe Alpine Route,Japan Protected National Park.


Menganjak kepada hari yang keempat, mereka diberi keistimewaan untuk makan Strawberry di ladang yang berada dekat Yamanashi Ishihara Nojo. Bukan di ladang strawberry sahaja, mereka ke Pink Moss juga lepas tu check in hotel paling mewah Imperial Hotel Tokyo, pada malamnya ada dinner dengan Dr.Yasuhiko Kojima iaitu orang yang menemukan tetang Interefon(Nutriferon) sebelum disambung kajian oleh saintis barat.

Pada hari kelima mereka ke Tokyo Metropolitan Government Building Observatories, di sini mereka dijamu dengan pemandangan bandar Tokyo, dan geng rombongan dibawa melawat Shaklee Jepun. Pada petangnya ke Sumida River Cruise. Best betul rombongan mereka ni, memang jadual tersusun rapi dan memang have fun la.

Menuju ke hari keenam, mereka ke Disneyland untuk merasai sendiri aktiviti di sana. Memang sakan mereka semua bercuti dengan trip serba mewah shaklee ini.

Memang melelh la air liur dengan intenery percutian mereka ini.

Berbeza dengan trip melancong yang lain, shaklee memberi peluang dan menerapkan nilai pengembaraan dalam rombongan ini, ianya menjadikan ahli rombongan lebih mengenali tempat yang dilawati.  

Semasa pengembaraan mereka di Jepun, ahli rombongan didedahkan dengan makanan tradisional Jepun iaitu semasa Kaiseki Dinner. Selain itu, ahli rombongan diberi 1 persalinan Yukata beserta terompah untuk merasai sendiri pakaian tradisional Jepun.

Memang betul apa yang digempar-gempurkan bahawa trip international shaklee memang mewah dan sangat menghargai ahli rombongannya.

Apa yang membuatkan ramai minat dengan trip international shaklee? Semua orang kalau bercuti semestinya lagi bermakna jika semua ahli keluarga pergi bersamakan. Dalam rombongan shaklee mereka boleh membawa pasangan masing-masing untuk menjadikan pengembaraan di negara orang lebih bermakna. Best wei trip shaklee ni!!!

Perkara keenam yang semua kena tahu kenapa rombongan ke luar negara shaklee lebih meriah dan paling best ialah bab solat, makanan halal, semua itu shaklee jaga sangat-sangat. Keperluan yang beragama islam diutamakan dalam setiap trip ke luar negara. Mahunya ramai yang tidak tergoda dengan trip shaklee, layanan memang terbaik dan yang amat penting sekali pihak shaklee hormat keperluan muslim. Jadi tidak perlu risau jika berpeluang mengikut trip mewah shaklee selepas ini. Akhir sekali, mari kita lihat perkara ketujuh yang membuatkan trip international shaklee ni memang best.




Bisnes shaklee merupakan bisnes yang paling adil, untuk memiliki sesuatu reward. Usaha lebih, kamu dapat lebih tidak kira pangkat atau seniority. Apa yang best dalam shaklee, semua leader tidak kedekut ilmu, mereka memang betul-betul mendidik pengedar bawahnya untuk lebih maju. Tiada istilah pilih kasih dalam shaklee, semua atas usaha masing-masing. Setiap pengedar berpeluang untuk lebih kehadapan walaupun pengedar tersebut baharu join shaklee jika usaha berterusan dan mencapai target terutama untuk Trip International Shaklee yang serba mewah. Jika ada lagi masih berfikir mahu join shaklee atau tidak, nasihat saya yang cadangan saya usahlah kamu berfikir lagi. Jom join shaklee sekarang!!! keahlian RM80 jer kot untuk seumur hidup!!!



untuk maklumat lanjut boleh berhubung dengan





WHATSAPP : 0146403509

Liley Wane Bt Anuar 

FACEBOOK : Liley Wane


KAWASAN COD : PUTRAJAYA
 


You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...