Tips Mudah Untuk Menjana Pendapatan Sampingan

Teknik asingkan duit guna sampul menjadi kegemaran ramai. Ini kerana untuk mengelak penggunaan duit berlebihan tanpa kawalan. Duit sememangnya amat penting pada era ini dan kos sara hidup semakin meningkat membuatkan ramai mencari alternatif lain untuk tingkatkan pendapatan. Jom ketahui tips mudah untuk menjana pendapatan sampingan bagi meningkatkan kualiti hidup serta menambahkan simpanan untuk hari tua.

Siapa yang tidak mahu duit yang banyak dalam akaun setiap bulan kan? Kalau ramai yang nak semua itu, apa tindakan yang perlu dilakukan? Di sini saya kongsikan 3 tips mudah untuk jana pendapatan sampingan untuk gemukkan beg duit anda.  Jom ikuti tips berikut

1. MEMPUNYAI TELEFON
Kepada mereka yang ingin menjana side income, perlu ada telefon yang mempunyai aplikasi komunikasi dengan alam maya. Contohnya kena ada whatsapp, google chrome, instagram, facebook, pages dan lain-lain media sosial. Pada era ini, hanya menggunakan telefon ramai yang boleh menjana pendapatan yang pasif.

2. MODAL 
Modal di sini bukan lah jumlah yang besar, ramai yang cakap bisnes shaklee ini hanya guna air liur dan kekuatan jari untuk menaip. Apakah itu? untuk memulakan bisnes shaklee ini pendaftaran ahli hanya RM80 untuk semenanjung dan RM90 untuk Sabah dan Sarawak. Murah kan?? Anda mesti tidak akan percaya dengan modal yang kecil, boleh jana pendapatan sehingga 5 angka. Tetapi dalam shaklee itu semua realiti yang pasti akan diperolehi oleh semua ahli shaklee. 

3. JOIN OUR TEAM
Kenapa perlu join OUR TEAM? Kami menawarkan khidmat nasihat dan memberi laluan untuk anda mendapat income yang lumayan. Group kami mempunyai ramai blogger yang terbaik untuk membimbing anda untuk lebih berjaya. Selain itu, group kami juga berkemahiran dalam pemasaran serta konsultansi yang berwibawa. Kami juga menyediakan group whatsapp untuk lebih interaktif antara ahli, sentiasa ada kelas nutrisi. Oh yea, setiap kelas yang dihadiri adalah percuma, khidmat nasihat pun percuma, marketing pun percuma dan banyak lagi ilmu untuk menjana pendapatan yang lumayan.


Shaklee merupakan syarikat yang kukuh, anda tidak perlu risau akan sejauh mana bisnes ini akan melangkah. Sudah ramai yang berjaya menjana pendapatan yang lumayan dengan shaklee. Shaklee juga banyak membuka peluang kepada orang ramai untuk membaiki kehidupan mereka.


ANDA MASIH RAGU-RAGU UNTUK MENJANA INCOME YANG LUMAYAN SETIAP BULAN??

JANGAN BERFIKIR PANJANG LAGI, 
JOM!!!!
SERTAI OUR TEAM 
UNTUK MENJAMIN MASA DEPAN KITA DAN ANAK-ANAK!!!!HUBUNGI KAMI UNTUK PENDAFTARAN WHATSAPP : 0146403509

Liley Wane Bt Anuar 

FACEBOOK : Liley Wane


KAWASAN COD : PUTRAJAYA
 


You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...