Cara Memilih Perniagaan Yang Menguntungkan Masa Kini

Kos sara hidup amat tinggi bagi mereka yang tinggal di Bandar, ramai yang buat tanggapan berada di Bandar besar boleh menjadi kaya. Kenyataan tersebut adalah betul jika anda pandai yang bijak mencari dan memilih peluang perniagaan yang tepat. Seperti yang ramai ketahui, pada zaman kini ramai kalangan kita menampung perbelanjaan dengan melakukan banyak kerja sampingan. Kerja sampingan yang dilakukan tersebut ada yang menguntungkan dan ada juga meletihkan tanpa sebarang keuntungan. Memang risiko untuk berniaga amat tinggi terutama bagi perniagaan yang melibatkan kos yang tinggi dan risiko yang tinggi. Namun, bagi sesetengah golongan yang bijak mengkaji, terdapat cara untuk menjana pendapatan lumayan dan dengan modal yang rendah. Bagi golongan yang ingin mengubah kehidupan ke arah yang lebih baik, ikuti kriteria mencari perniagaan yang paling menguntungkan masa kini ini.


Ada sesetengah perniagaan yang diusahakan memerlukan tenaga yang lebih dan modal yang tinggi. Dalam hal ini, jika memerlukan modal yang tinggi sudah pasti kita menjangkakan perniagaan tersebut akan memberi keuntungan yang tinggi. Seperti yang ramai ketahui, keuntungan amat penting kerana ianya memberi semangat untuk terus mengusahakan perniagaan tersebut. Namun berbeza bagi mereka yang berniaga tetapi keuntungan yang rendah memang memerlukan kekuatan mental dan motivasi yang kuat. Adalah amat penting untuk kita bijak dan memilih perniagaan yang menguntungkan dengan modal yang rendah. Tips mencari perniagaan yang menguntungankan masa kini adalah seperti berikut.

KRITERIA MEMILIH PERNIAGAAN YANG MENGUNTUNGAN MASA KINI

1. PILIH PERNIAGAAN YANG KOS RENDAH

Untung memastikan perniagaan anda terus maju dan menguntungkan, anda perlulah memilih perniagaan yang memerlukan kos yang rendah. Pada masa kini perniagaan online adalah satu bentuk perniagaan yang memerlukan kos yang rendah. Berbekalkan internet yang RM1 sehari pon anda mampu mendapat keuntungan yang berates dan beribu ringgit. Perniagaan Shaklee yang saya usahakan selama ini adalah sepenuhnya melalui online dan tidak memerlukan tenaga lebih. Terdapat banyak medium online yang dapat membantu anda mendapatkan keuntungan antaranya melalui blog, instagram, facebook dan banyak lagi. Yang paling penting saluran ini adalah kos yang rendah dan tidak perlu menyewa kedai atau tapak untuk berniaga.2. PILIH PERNIAGAAN YANG FLEKSIBEL

Pemilihan perniagaan yang kos rendah tadi sama penting dengan kriteria yang kedua ini iaitu kita cari perniagaan yang fleksibel. Fleksibel ini termasuklah dari segi cashflow dan masa kita. Dalam perniagaan Shaklee, kami melakukannya dengan masa yang fleksibel dalam masa 24jam, 7 hari seminggu dan sepanjang tahun tanpa tutup. Kekadang pukul 2 pagi pun ada yang ingin dapatkan vitamin Shaklee. Selain itu, kita juga bebas merancang untuk besarkan empayar yang kita bina dan ada yang hanya berjinak sebagai part time menjadi fulltime sepenuhnya dengan keuntungan yang dapat melalui masa perniagaan yang fleksibel ini.3. PILIH PERNIAGAAN YANG KALIS GAWAT

Adalah amat penting untuk memilih perniagaan yang kasli gawat. Seperti Shaklee ianya sebuah perniagaan yang kalis gawat kerana produk yang dijual adalah keperluang pengguna dan mereka akan cari untuk mendapatkannya.Berbeza dengan jenama lain yang ada pasang surutnya, Shaklee menawarkan kualiti produk yang terbaik yang dibuktikan dengan sains dan ujian makmal. Jenama lain kebanyakkan tidak bertahan lama kerana kualiti yang tidak elok dan memberi kesan untuk jangka masa panjang terhadap kesihatan. Ekoran daripada masalah mengguna produk yang mengandungi mercury tinggi, pengguna akan mencari produk yang semula jadi dan berkesan. Itu lah Shaklee sebenarnya, menjadi penyelesaian kepada masalah yang dihadapi oleh pengguna, semua produk Shaklee adalah yang terbaik dan menggunakan bahan-bahan semula jadi yang berkualiti. Ya bahan semula jadi yang berkualiti tinggi untuk memastikan pengguna di luar sana mendapat khasiat daripada khazanah alam.

Bermula dengan hanya pengguna, saya seterus melangkah luas dalambidang perniagaan Shaklee ini kerana Shaklee membekalkan produk yang ramai pengguna cari, peluang perniagaan dengan modal yang rendah, masa yang fleksibel, risiko rendah dan yang penting ianya menguntungkan dengan bonus yang dibayar setiap bulan. 


BAGI MEREKA DI LUAR SANA MASIH MENCARI PERNIAGAAN YANG MENGUNTUNGKAN DENGAN RISIKO SERTA MODAL YANG RENDAH, PILIH LAH SHAKLEE. 

HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK KETERANGAN LANJUT DAN APA-APA PERTANYAAN. SAYA AKAN BANTU ANDA AGAR MAJU DALAM PERNIAGAAN SETERUSNYA BANTU ANDA MEMBINA EMPAYAR PERNIAGAAN ANDA SENDIRI DENGAN MASA ANDA SENDIRI.


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENGETAHUI LEBIH LAGI BERKAITAN PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE INI, ANDA BOLEH MENGHUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN. “BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam
You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...