Cara Memulakan Perniagaan Dengan Modal Yang Rendah

Kos rendah semestinya menjadi pilihan semua yang tengah mencari peluang bisnes. Kenapa perlu modal rendah? Keadaan kewangan semua orang tidak sama, ada yang mampu mulakan bisnes dengan modal yang tinggi dan ada golongan yang tiada modal yang banyak untuk menjalankan perniagaan. Bukan orang lain, saya sendiri juga memilih untuk memulakan bisnes dengan modal yang rendah. Alhamdulillah, jumpa juga dengan bisnes ini yang bermodalkan RM80SM dan RM90SS sahaja. Mula-mula memang terkejut,tetapi bila buat kajian, memang tidak rugi melabur RM80 tersebut. Bagi mereka yang tercari-cari lagi peluang menjana pendapatan dengan modal yang rendah, ini lah masanya anda merebut peluang cara untuk mulakan bisnes dengan modal yang rendah.


Ramai yang cakap susah untuk menjalankan perniagaan sebab memerlukan modal yang besar dan risiko tinggi. Itu dulu, sekarang terdapat satu peluang perniagaan yang senang dan yang penting modal tersangat rendah. 

Syarikat Shaklee memang ramai yang kenal kerana kualiti produknya yang memang diakui oleh seluruh dunia. Bukan hanya menjadi pengeluar makanan tambahan, syarikat ini juga menawarkan peluang perniagaan yang sangat lumayan bermodalkan hanya RM80SM dan RM90SS. 

Bagi saya modal sebanyak itu memang terlalu rendah, dan jangan anda semua terkejut kerana dengan modal itu anda boleh menjana pendapatan yang lumayan. Bayaran tersebut untuk mendaftar keahlian yang melayakkan anda untuk menjadi seorang usahawan bagi empayar anda sendiri. Sebelum bercerita empayar sendiri, kali ini kita hanya focus kepada kelebihan yang anda layak terima apabila mendaftar dengan Shaklee dengan hanya RM80 untuk semenanjung dan RM90 untuk Sabah dan Sarawak.

KELEBIHAN YANG ANDA AKAN DAPAT

1. HARGA MURAH

Setelah mendaftar keahlian, anda layak membeli produk Shaklee dengan harga yang teramat murah. Harga yang anda dapat memang berbeza dengan harga runcit untuk pelanggan. Jika anda lihat perbandingan harga ahli dengan harga runcit, di situ anda sudah boleh melihat keuntungan yang bakal anda dapat jika anda melaksanakan perniagaan ini. 

2. KUMPUL POINT

Setiap pembelian vitamin dan produk Shaklee anda layak menerima point dan kumpul point dalam masa sebulan, dan anda akan mendapat cash back atau bayaran bonus daripada Shaklee terus ke dalam akaun anda setiap tengah bulan atau pada setiap 14 -15haribulan berikutnya.

3. SISTEM ONLINE

Membuatkan perniagaan ini lebih meriah dan senang, semua melalui online, ianya menyenangkan anda. Oleh kerana semua melalui online, maka anda tidak perlu menyimpan stok. Contohnya, pelanggan ingin beli vitamin, anda hanya perlu order melalui online dan pihak Shaklee akan buat penghantaran kepada pelanggan. Dalam hal ini, anda tidak perlu bersusah payah untuk ke pejabat pos atau membungkus produk untuk diposkan kerana semuanya online. Senang bukan? 

4. SHARING IS CARING

Bermodalkan rendah, perniagaan ini lebih mudah kerana kita hanya kongsikan kelebihan produk Shaklee kepada orang ramai. Anda boleh buat perkongsian melalui Facebook, Instagram, Blog dan macam-macam medium lain yang anda selesa. Senang bukan? Shaklee adalah produk yang selamat digunakan dan telah diuji secara klinikal serta menggunakan bahan-bahan semula jadi dan ianya memang menjadi buruan orang ramai diluar sana inginkan produk sebegini. Terlalu banyak produk yang merbahaya diluar sana yang boleh menjejaskan kehidupan sejagat dan kini menjadi tugas anda untuk menyedarkan orang ramai bahawa terdapat produk yang selamat, berkesan dan semula jadi yang mereka perlukan untuk kehidupan yang lebih sihat.

ADAKAH ANDA BERANI SAHUT CABARAN MEMULAKAN PERNIAGAAN DENGAN MODAL RENDAH INI?

ADAKAH MASIH BERFIKIR? DALAM MASA ANDA BERFIKIR INI, TERDAPAT ORANG LAIN YANG TELAH MENDAHULUI ANDA MENYAHUT CABARAN INI.JANGAN BIARKAN MASA BERFIKIR ANDA MEROSAKKAN IMPIAN ANDA UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN DENGAN MODAL YANG RENDAH INI!!!


KENAPA ANDA INGIN PILIH PRODUK LAIN UNTUK MULAKAN BISNES SEDANGKAN SHAKLEE MENAWARKAN PELUANG BISNES YANG LEBIH BAIK DAN SELAMAT SERTA DENGAN MODAL YANG RENDAH UNTUK ANDA. 

DENGAN BERTERASKAN KELEBIHAN DAN MUTU SHAKLEE YANG DISUKAI RAMAI, ANDA BERPELUANG UNTUK MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN.

DENGAN HANYA YURAN/MODAL KEAHLIAN UNTUK SEUMUR HIDUP SEBANYAK RM80SM/RM90SS ANDA BERPELUANG UNTUK MENJANA LEBIH LAGI PENDAPATAN.>>BORANG KEAHLIAN


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENGETAHUI LEBIH LAGI BERKAITAN PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE INI, ANDA BOLEH MENGHUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN. “BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam

You Might Also Like

1 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...