Cara Senang Untuk Berjaya Dalam Bisnes

Pilihan telah dibuat untuk memulakan bisnes dengan syarikat makanan tambahan yang berkualiti. Pilihan adalah tepat, bagi mereka yang masih lagi berfikir untuk melakukan atau tidak mahu, biarkan sahaja mereka. Kita yang sudah buat keputusan haruslah terus maju ke depan bersama-sama dengan orang-orang yang Berjaya. Untuk melakukan pembaharuan dalam hidup semestinya kena ada pengorbanan. Pengorbanan yang anda akan lakukan ini adalah untuk kesenangan di masa hadapan, untuk keselesaan anak-anak kita pada masa depan dan yang penting untuk memastikan apa yang kita impikan selama ini menjadi kenyataan. Terdapat cara senang untuk Berjaya dalam bisnes yang perlu anda tahu dan seterusnya lebih maju dalam bisnes ini.


Apa yang saya ingin kongsikan dengan anda hari ini adalah merupakan tips penting untuk anda lebih selesa dalam bisnes ini. Sebelum saya mulakan, sila pastikan hati dan niat anda dalam keadaan positif dan ingatlah saya ingin bantu anda dengan Izin Allah. Yakin pada Allah, pilihan anda akan tepat dan lancar. 

CARA SENANG UNTUK BERJAYA DALAM BISNES INI

1. KAJI DAN KENALI SYARIKAT SHAKLEE

Bukan minta anda menjadi saintis untuk mengaji yea, semua itu sudah disediakan oleh Shaklee kita hanya perlu kenal siapa Shaklee, Apa yang syarikat ini tawarkan, dan peluang apa yang syarikat tawarkan. Dalam point ini, saya ingin menegaskan anda perlu membaca berkaitan Shaklee. Namun jika anda mahu senang, anda boleh rujuk kepada saya terus atau terdapat ramai mentor dalam group kami yang boleh memberi input kepada anda. 

2. PERKONGSIAN 

Untuk membolehkan anda selesa dan senang untuk mendapatkan pendapatan lumayan, anda perlu merasainya sendiri produk yang ditawarkan oleh Shaklee. Sejujurnya saya cakap, Shaklee pengeluar makanan tambahan yang berkualiti dan sangat berkesan. Ianya terjadi kepada saya yang dulu alami masalah muka berjerawat disebabkan oleh salah guna produk. Bermula dengan rasainya sendiri kelebihan vitamin-vitamin Shaklee, maka anda boleh mula buat perkongsian berkaitan dengan manfaatnya. Susah untuk sharing? Jangan risau kerana pada zaman teknologi kini ianya memang senang, boleh melalui facebook, intagram, blog, whatsapp dan boleh juga melalui offline iaitu saudara mara dan kawan-kawan. Niatlah dalam hati bahawa kita ingin membantu mereka yang menghadapi kesihatan dan membantu mereka agar lebih sihat.

3. MAKLUMAT DAN ILMU YANG BERHARGA

Sebagai tuan kepada bisnes kita ini, kita perlu lah berilmu,dalam bisnes Shaklee kita beruntung kerana kelas secara percuma diberikan untuk memastikan pengedar lebih yakin dan mengetahui lebih banyak berkaitan dengan vitamin dan keperluan badan. Apa yang istimewanya Shaklee, kelas yang diadakan adalah setiap bulan dan semua ilmu adalah berkaitan dengan nutrisi dan amat senang untuk kita buat perkongsian kepada orang ramai. Jika mereka tidak berpeluang untuk menghadiri kelas, group kami akan mengadakan kelas melalui whastapp dan lain-lain channel. Semua mentor-mentor dalam group kami amat berpengalaman sangat berbaloi untuk join group kami.

4. BE YOURSELF

Dalam bisnes Shaklee ini, anda diberi penghormatan untuk menjadi diri sendiri dan membina empayar perniagaan sendiri. Sebelum ini kita hanya berpura-pura untuk menjadi lebih baik daripada si polan, namun dalam bisnes ini anda boleh menjadi si polan tetapi dengan acuan anda sendiri dan dengan matlamat hidup anda sendiri. Jangan ciptakan orang lain dalam diri anda kerana anda adalah yang terbaik dan ada kelebihan yang tersendiri. Shaklee sangat membantu untuk anda sedar bahawa anda sememangnya boleh Berjaya sama dengan yang lain. 

5. SEMANGAT BERKUMPULAN

Berjaya dalam bisnes merupakan hasil daripada semangat kumpulan yang kuat. Di dalam bisnes Shaklee, dan terutama kumpulan kami saling sokong menyokong antara satu sama lain. Anda beruntung memilih kumpulan kami kerana setiap mentor-mentor yang ada dalam group ini akan memberi sokongan penuh kepada anda. 


KENAPA ANDA INGIN PILIH PRODUK LAIN UNTUK MULAKAN BISNES SEDANGKAN SHAKLEE MENAWARKAN PELUANG BISNES YANG LEBIH BAIK DAN SELAMAT UNTUK ANDA. DENGAN BERTERASKAN KELEBIHAN DAN MUTU SHAKLEE YANG DISUKAI RAMAI, ANDA BERPELUANG UNTUK MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN.

DENGAN HANYA YURAN KEAHLIAN UNTUK SEUMUR HIDUP SEBANYAK RM80SM/RM90SS ANDA BERPELUANG UNTUK MENJANA LEBIH LAGI PENDAPATAN.>>BORANG KEAHLIAN


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENGETAHUI LEBIH LAGI BERKAITAN PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE INI, ANDA BOLEH MENGHUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN. “BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam

POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA DENGAN KADAR YANG SPECIAL
You Might Also Like

2 comments

  1. nak berjaya bukan mudah tapi tak mustahil

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, janji usaha berterusan dan sentiasa kena ingat Allah melihat apa yang kita usahakan.. :-)

      Delete

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...