Cara Untuk Menjana Pendapatan Lumayan

Ramai kalangan kita berusaha untuk menambahkan pendapatan untuk kelangsungan hidup. Terdapat banyak jenis perniagaan yang ada di Malaysia yang boleh menjadi pilihan anda semua. Semestinya ramai kalangan kita telah mula mengeluh dengan kos taraf hidup sekarang yang sangat mencabar. Bagi mereka yang mempunyai seorang anak mungkin tidak merasakan lagi semua itu, tetapi bila dan masuk dua atau lebih anak-anak, ianya agak membimbangkan kerana risau anak-anak tidak mendapat keperluan yang sepatutnya mereka dapat. Di sini terdapat pilihan terbaik untuk mereka yang tercari-cari peluang untuk menjana pendapatan yang lumayan. 


Shaklee merupakan syarikat yang mempercayai bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisahnya bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Kini ianya merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Selain itu, ianya telah melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Syarikat Shakalee menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya. Syarikat ini juga menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya dan syarikat shaklee telah melaburkan lebih $300 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan. 

Kenapa perlu pilih Shaklee sebagai pusat menjana pendapatan anda adalah kerana produk shaklee disokong oleh 125 pembentangan dan terbitan kertas saintifik yang menunjukkan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan anda. Kebanyakannya diterbitkan dalam jurnal saintifik ulasan-sejawat (pakar-pakar lain di bidang berkaitan) untk kemajuan sains, kesihatan dan planet kita. Rujuk healthresource.shaklee.com untuk lampiran lengkap penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee.

KELEBIHAN SHAKLEE YANG TIADA PADA SYARIKAT LAIN

1. SEMULA JADI

Syarikat ini mengeluarkan produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan dapat ditegaskan bahawa standard Shaklee memang tiada tandingan. Selain itu, bahan-bahan untuk produk Shaklee dipilih secara teliti untuk memenuhi standard prestasi dan penyaringan yang tinggi. Malah, standard ketulenan adalah antara yang paling ketat dalam industri nutrisi dan pemakanan berkhasiat untuk memberi jaminan bahawa semua produk kami adalah selamat. Ingat Shaklee ingat ianya adalah tulen.

2. SELAMAT

Di Shaklee, inovasi tidak pernah terhenti. Memikul tanggungjawab dan dedikasi untuk melaksanakan legasi dan warisan inovasi Dr. Shaklee bagi membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih baik, Shaklee sentiasa mencari peluang dari sains dan alam semula jadi untuk mendapatkan penyelesaian baharu demi kehidupan yang lebih baik. Untuk memastikan keberkesanannya, Dr. Forrest C. Shaklee Global Innovation Center memiliki peralatan saintifik yang moden dan termaju untuk memastikan produk Shaklee memenuhi dan melangkaui standard tertinggi industri untuk ketulenan dan keselamatan produk. Semua produk dalam portfolio Shaklee akan dibangunkan dan diuji di dalam kemudahan ini menggunakan fungsi R&D, termasuk penyelidikan pemakanan dan nutrisi, pembangunan bahan dan ramuan, pembangunan produk/proses, jaminan kualiti, dan kawalan kualiti. Dengan adanya kemudahan ini, Shaklee kini mempunyai lebih daripada 60 ahli sains yang berpusat di perbandaran Pleasanton.

3. BERKESAN

Kajian dibuat untuk menjadi Penanda Aras kepada standart produk Shaklee yang dikeluarkan untuk memastikan ianya berkesan dan selamat kepada pengguna. Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik, berbanding mereka yang mengambil multivitamin jenama lain atau tiada multivitamin sama sekali. Hasil kajian ini sangat membantu mengesahkan apa yang telah ditegaskan selama ini. Namun selain itu, Shaklee juga mengambil pendekatan gaya hidup sihat jangka panjang iaitu merangkumi pilihan pemakanan bijak dari segi makanan dan suplemen, serta bersenam untuk mencapai dan mengekalkan berat yang sihat ternyata akan menyokong kesihatan dan kesejahteraan yang optimum. Ianya untuk memastikan bahawa gaya hidup sihat anda turut merangkumi diet yang bijak, pengambilan suplemen, dan strategi senaman semasa anda berusaha untuk mencapai kesihatan yang optimum.

KENAPA ANDA INGIN PILIH PRODUK LAIN SEDANGKAN SHAKLEE MENAWARKAN PRODUK YANG LEBIH BAIK DAN SELAMAT UNTUK PENGGUNA. DENGAN BERTERASKAN KELEBIHAN DAN MUTU SHAKLEE YANG DISUKAI RAMAI, ANDA BERPELUANG UNTUK MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN.

DENGAN HANYA YURAN KEAHLIAN UNTUK SEUMUR HIDUP SEBANYAK RM80SM/RM90SS ANDA BERPELUANG UNTUK MENJANA LEBIH LAGI PENDAPATAN.>>BORANG KEAHLIAN


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENGETAHUI LEBIH LAGI BERKAITAN PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE INI, ANDA BOLEH MENGHUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN. “BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam

POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA DENGAN KADAR YANG SPECIAL

You Might Also Like

1 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...