Pengedar Sah Shaklee Putrajaya,Dengkil, Cyberjaya, Sekitar Lembah Klang

Susah untuk dapatkan produk Shaklee sekitar Putrajaya, Dengkil, Cyberjaya?
Risau stok vitamin anda semakin berkurangan? 
Kenapa susah sangat pengedar shaklee untuk jawab whatsapp? 
Pengedar sebelum ini lambat buat COD?
Saya Liley Wane Binti Anuar, No.Ahli Shaklee : 1226806 nombor keahlian maknanya saya pengedar sah Shaklee dan mengambil stok secara terus dengan Shaklee HQ bukan mengambil stok di tempat-tempat yang haram, hubungi saya 014-6403509 dengan segera dan saya akan hantar ke depan rumah atau lokasi yang anda tentukan dan saya adalah Pengedar Sah Shaklee Putrajaya,Dengkil, Cyberjaya, Sekitar Lembah Klang. Nak maklumat lanjut mengenai saya? jom baca ni..


Jika anda berada luar kawasan saya COD ini, jangan risau penghantaran akan dibuat melalui pos. Hari ini order, hari ini juga akan buat pengeposan.


3 JAMINAN UNTUK ANDA

1. Saya merupakan pengedar sah Shaklee ini nombor keahlian saya dan anda boleh buat pengesahan di Shaklee 1226806, saya mengambil stok secara terus dengan syarikat Shaklee HQ yang berada di Bangunan Geo Sunway.

2. Penghantaran dengan cepat mengikut masa dan tempat yang dipersetujui oleh dua-dua pihak.

3. Saya akan bagi konsultansi cara pengambilan vitamin yang berkesan secara percuma 


SHAKLEE LUBUK JANA PENDAPATAN

Bermula dengan Shaklee hanya ingin memulihkan kembali muka yang rosak teruk kerana salah guna produk yang tidak berkualiti. Setelah menggunakan produk Shaklee, Alhamdulilllah muka bertambah elok dan amat lah rugi jika saya tidak share produk terbaik dan selamat ini kepada orang ramai. 


Oleh kerana yakin dengan manfaat Shaklee, saya panjangkan langkah untuk memulakan bisnes Shaklee dengan tanpa modal. Kenapa saya cakap tanpa modal? Disebabkan saya telah mendaftar ahli semasa membeli set jerawat untuk dapatkan harga yang murah dulu, jadi saya berpeluang memulakan bisnes dengan produk Shaklee ini.

Ternyata bisnes Shaklee memang lubuk untuk menjana pendapatan, oleh itu jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee yang selamat, berkesan dan ternyata menggunakan bahan semula jadi ini jom hubungi saya sekarang 014-6403509. Anda juga boleh menjana pendapatan dengan Shaklee, sila hubungi saya sekarang.


"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam


You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...