Cara Mendapatkan Bonus Dan Pendapatan Yang Lumayan

Mereka yang melakukan bisnes sememangnya inginkan bonus yang lumayan dan pulangan yang banyak. Bukan mereka sahaja, saya pun inginkan pendapatan yang lumayan. kenapa saya pilih perniagaan Shaklee kerana Shaklee menawarkan banyak manfaat dan bonus yang lumayan. bagi anda semua masih tercari-cari perniagaan yang menawarkan bonus yang lumayan , jom sertai saya sekarang. Bagi mereka yang masih belum percaya dan samar-samar lagi, lihat senarai bonus yang ditawarkan oleh Shaklee untuk mengubah kehidupan anda dan keluarga anda.


Perniagaan Shaklee merupakan peluang menjana pendapatan yang perlu anda rebut kerana ianya adalah perniagaan yang menawarkan pelbagai jenis bonus. Ikuti jenis-jenis bonus dan manfaat yang ditawarkan oleh Shaklee dan tidak ada pada bisnes lain.

1. UNTUNG RUNCIT

Untung runcit merujuk kepada perbezaan harga jualan dan harga ahli. Bagi mereka yang menjadi ahli dan menjual produk Shaklee dengan harga runcit maka SID tersebut layak menerima 15 – 20% . Penjualan kepada pelanggan perlu la dengan harga runcit yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee. 

2. BONUS TUNAI

Bagi setiap pembelian produk Shaklee anda layak mengumpul point yang dikenali sebagai UV. Anda boleh mengumpul point selamat sebulan iaitu pada awal bulan sehingga hujung bulan. Point tersebut akan dikira dengan peratusan mengikut jumlah point yang dikumpulkan. Proses pengumpulan point ini adalah dengan pembelian untuk diri sendiri atau menjual kepada orang lain. Pengiraan bonus jualan adalah seperti berikut dan akan diberikan secara tunai iaitu dimasukkan terus ke dalam akaun anda pada pertengahan bulan berikutnya. Adakalanya Shaklee akan masukkan awal iaitu 12 hari bulan. Paling lewat adalah 15 hari bulan setiap bulan.

3. BONUS KUMPULAN

Shaklee merupakan bisnes network marketing yang kuat oleh itu terdapat bonus special bagi mereka yang melakukannya secara berkumpulan. Membuat jualan sendiri dan ditambahkan dengan jualan berkumpulan ianya melayakkan anda untuk mendapatkan bonus kumpulan yang ternyata memang lumayan. Pembinaan group dalam perniagaan ini secara terus membuatkan anda mempunyai empayar perniagaan anda sendiri tanpa kos dan modal pengeluaran produk. Ianya sangat menguntungkan dan lumayan bukan??

4. BONUS KEPIMPINAN

Jika anda berada di pangkat Senior Supervisor dan ke atas dan membina kumpulan jualan yang sendiri ini bermakna anda menjadi pembimbing kepada ahli kumpulan anda. Shaklee akan membayar anda dan melayakkan anda menerima bonus kepimpinan sehingga lapisan ke enam. Perniagaan yang best kan??? Kepimpinan di bayar, ianya tiada pada bisnes lain hanya dengan Shaklee.

5. BONUS SUBSIDI KERETA

Anda juga layak menerima subsidi kereta secara tunai jika memenuhi syarat yang ditetapkan oleh Shaklee. Yang bestnya bonus ini tidak semestinya anda bayar kereta idaman anda ianya boleh beli apa saja yang anda mahukan kerana ianya diberi tunai kepada anda. Kebanyakkan ahli Shaklee akan membeli kereta idaman dan bulanan dibayar guna duit subsidi ini. Lumayan bukan?? 

6. PERCUTIAN PERCUMA

Dalam bisnes Shaklee kumpulkan mata ganjaran apabila anda membina reputasi dan prestasi cemerlang dalam bisnes, habuan yang anda terima adalah percutian secara percuma yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee. Duit untuk belanja pun Shaklee bekalkan, itu istimewanya layanan Shaklee kepada kita yang menunjukkan prestasi yang cemerlang. Terdapat beberapa tempat yang menarik sebagai contoh ianya seperti gambar di bawah.

7. BONUS PENGIKTIRAFAN

Usaha dan komitmed anda memberi manfaat kepada anda dengan mendapat pelbagai jenis bonus, bagi Shaklee ianya harus diberi pengiktirafan kepada ahli-ahlinya yang berdedikasi. Setiap pencapaian anda ianya akan dimasukkan ke dalam bulletin Shaklee. Bayangkan nama anda berada dalam buletin Shaklee, syarikat pengeluaran makanan tambahan yang berkualiti dan terkenal di dunia. Bangga bukan??? Jom sertainya sekarang

8. BONUS INFINITI

Bonus istimewa ini adalah bonus yang diberikan setiap bulan bernilai maksimum 1.5% ke atas mata jualan kumpulan. Ianya akan diberikan apabila anda mencapai pangkat Coordinator ke atas.

Shaklee menawarkan peluang dan bonus yang lumayan kepada mereka yang ingin mengubah kehidupan yang lebih baik. Ramai di antara kita inginkan kehidupan yang bebas hutang, maka rebutlah peluang yang diberikan oleh Shaklee kepada anda. 

Bisnes ini sangat kukuh kerana ianya syarikat besar dan terkenal dengan pengeluaran dan membuat R&D sendiri ianya ternyata selamat digunakan oleh orang ramai. Permintaan terhadap produk ini sangat tinggi kerana kebanyakkan produk di pasaran sekarang tidak menjamin kesihatan untuk jangka masa yang panjang. Sudah ramai yang mengamalkan produk Shaklee, dan memang mereka mengakui manfaat Shaklee tiada tandingannya.

Untuk memudahkan anda mengikuti secara langsung dengan bisnes ini, anda boleh terus menghubungi saya. Saya mempunyai kumpulan jualan yang mantap dan anda tidak akan menyesal.


“BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam
You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...