Tips Berjaya Dalam Perniagaan MLM

Pernah atau tidak anda semua kena tipu dengan bisnes MLM? Siapa pernah memang akan rasa deritanya tambahan pula kena buat pinjaman tetapi bisnesnya entah ke mana. Terdapat banyak jenis MLM di Malaysia ni, dan memang ramai orang akan pandang serong kepada mereka yang menjalani perniagaan MLM ini. Setelah meneliti perniagaan MLM ini, saya tertarik dengan konsep MLM yang ditawarkan oleh sebuah syarikat ini. Siapa berminat, jom ikuti tips Berjaya dalam perniagaan MLM.


Keberkesanan ketulenan, purity dan keselamatan - jauh melangkaui organik. Shaklee berpendapat kesihatan yang baik adalah perkara yang paling berharga di dunia. Tanpanya, semua perkara lain menjadi tidak bermakna. Kerana itulah setiap bahan yang dimasukkan ke dalam botol Shaklee telah dicipta untuk menjadikan anda lebih sihat. Dan kerana ia terbukti, anda pasti tidak sabar untuk bercerita kepada keluarga dan rakan mengenainya. Di Shaklee, kami adalah penyokong tegar gaya hidup sihat, termasuk pilihan makanan yang sihat, suplemen yang bijak, dan senaman yang kerap - selama lebih 60 tahun.

Setelah membaca info di atas ini, sudah pasti anda semua tahu yang Shaklee merupakan perniagaan untuk mensejahterakan kehidupan manusia. Sebagai pengguna tetap produk Shaklee memang saya sudah merasai manfaat sihat. Oleh itu, anda juga berpeluang untuk menjadi lebih sihat. 

Beralih kepada perniagaan MLM tadi, apa yang saya ini tekankan di sini adalah, produk yang dikeluarkan oleh Shaklee adalah yang terbaik dan berkualiti dan oleh sebab itu juga ramai yang yakin perniagaan MLM yang ditawarkan oleh Shaklee. 

Shaklee MLM????

Yes, Shaklee adalah perniagaan MLM (Multi-Level Marketing) tetapi harus di ingatkan, konsepnya tersangat berbeza dengan MLM yang telah merosakkan PaySlip kebanyakan penjawat awam di luar sana. Senang cerita konsep upline dan dowline memang perkataan yang ramai fobia, tetapi jangan pandang serong jika ianya digunakan oleh pengedar Shaklee macam saya kerana setiap perkara yang kita lakukan memerlukan upline atau nama lain adalah ketua atau orang kampung saya panggil leader. :-D 

Tidak rugi menyertai MLM Shaklee ni kerana telah terbukti secara reality ramai yang Berjaya dalam bidang ini. Terbukti bukan maksud saya upline sewa kereta, sewa rumah, sewa jam tangan mahal dan sebagainya lagi untuk tunjuk kepada anda yang mereka dalam keadaan mewah, pada hal mereka lagi miskin dari anda. Jom ikuti cara untuk Berjaya dalam MLM.

TIPS BERJAYA DALAM PERNIAGAAN MLM SHAKLEE

1. NIAT

Apa yang membuatkan saya tertarik dengan konsep MLM Shaklee adalah upline atau leader saya membuka mata saya apa tujuan utama dan menerapkan niat yang jelas semasa mula-mula saya sertai perniagaan ini. Apa yang kita niat kita akan dapat dengan usaha berterusan. Apa yang penting berkaitan dengan MLM Shaklee ini adalah produk yang dikeluarkan oleh Shaklee adalah yang bermanfaat dan tujuannya amat jelas. Kita Nampak produk, kita makan produk, kita rasai kesannya untuk kesihatan yang optimum. Bukan kebanyakkan MLM yang hanya suruh keluarkan duit untuk modal atau tambah untuk dapatkan lebih banyak bonus bulanan. MLM Shaklee tidak memerlukan modal yang banyak cukup sekadar pendaftaran ahli. RM80/RM90.


2. BUKAN KONSEP PIRAMID (USAHA TANGGA KEJAYAAN)

Apa yang bestnya Shaklee tidak mengamalkan sistem piramid yang boleh menindas orang baru. Dalam perniagaan MLM Shaklee, siapa yang berusaha lebih, mereka yang untung lebih. Malah banyak pencapaian dalam sejarah Shaklee, orang yang daftar kemudian mendapat ranking yang lebih tinggi daripada upline-upline mereka yang sudah lama berdaftar. Sememangnya adilkan sistem MLM yang ditawarkan oleh Shaklee?

3. KEEP ON SHARING

Konsep utama Shaklee adalah perkongsian, maksudnya di sini apa yang kita amalkan, dapat kelebihan,kelebihan itu lah yang kita kongsikan untuk memberitahu orang ramai berkenaan Shaklee. Ramai yang mulakan Shaklee hanya dengan sharing apa yang dia rasa. Macam saya, saya pernah alami masalah muka rosak teruk sebab salah guna produk, setelah mengguna Shaklee memang muka saya bertambah baik. Dengan testimony sendiri ini lah membuatkan saya yakin yang Shaklee memang pengeluar produk makanan tambahan yang berkualiti dan berkesan. Kuasa sharing ini boleh membuatkan kita menjana pendapatan yang lumayan.


Pemilihan mentor adalah amat penting dalah bisnes Shaklee. Pemilihan upline amat penting untuk mendidik dan memimpin anda sehingga Berjaya. Memang ramai ahli Shaklee tetapi tidak ramai yang aktif menjalankan perniagaan, ada yang daftar ahli untuk makan sendiri, oleh itu anda perlu memilih upline yang betul-betul aktif dalam Shaklee. 

Bagi mereka yang masih takut-takut lagi untuk menyertai perniagaan MLM, sila hubungi saya sekarang untuk memudahkan saya mengajar dan memberi sepenuhnya tips untuk menjana pendapatan lumayan. Yang penting dan bagusnya MLM Shaklee ini adalah anda tidak perlu buat pinjaman dan tidak perlu simpan stok. Sistem tempahan online yang disediakan oleh Shaklee teramat mudah dan senang untuk pengedar. 

JANGAN SAMAKAN MLM SHAKLEE DENGAN MLM LAIN..

SHAKLEE MLM SANGAT BERBEZA

Untuk memudahkan anda mengikuti secara langsung dengan bisnes ini, anda boleh terus menghubungi saya. Saya mempunyai kumpulan jualan yang mantap dan anda tidak akan menyesal.


“BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah AlamYou Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...