2 Kaedah Selamat Untuk Mendapatkan Kulit Wajah Yang Jelita

Gabungan meletop Ernie Zakri dan Syamil membuatkan ramai meremang bulu roma pada AJL ke 32 lepas dengan kekuatan vocal mereka. Saya tidak tahu bab vocal, tetapi memang best dengar mereka nyanyi. Tetapi sekarang ada 1 lagi gabungan yang boleh membuatkan anda meremang bulu roma dan yang bestnya ianya membuatkan kulit anda meletop berseri dan sihat. kalau anda ingin tahu, jom ikuti 2 Kaedah Selamat Untuk Mendapatkan Kulit Wajah Yang Jelita.


LETUPAN PERTAMA

1. GLA COMPLEX

GLA adalah jawapan kepada kulit yang cantik dan berseri. GLA adalah asid lemak omega-6 penting yang digunakan oleh badan anda untuk menghasilkan prostaglandin- bahan yang membantu mengawal pelbagai fungsi tubuh, termasuk kesihatan kulit anda. Miliki kulit yang sihat dan lembut dengan Shaklee GLA Complex. Ketidakstabilan hormone boleh menyebabkan masalah kulit yang teruk. Dengan mengamalkan GLA complex akan membantu stabilkan hormone.

2. SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS

Alami semula nikmat kesihatan dengan mengambil nutrien yang tepat. Vitamin C adalah vitamin larut air yang mempunyai pelbagai fungsi terhadap badan, dan fungsi utamanya adalah sebagai antioksida. Ia juga memainkan peranan penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh anda. Vitamin c membantu untuk pembentukan kolagen dan melindungi kolagen agar lebih kuat dan elak diserang oleh radikal bebas.

3. ESP

Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Dengan mengamalkan protein seharian ianya memberikan kulit bertambah cantik dan cerah.

4. SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Kolagen bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda dan ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat, dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis-garis halus. Tingkatkan pengambilan kolagen anda sekarang dengan Shaklee Collagen Powder supaya kulit kelihatan lebih sihat. manfaat terbesar collagen Shaklee adalah ianya untuk meningkatkan kelembapan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus, mengurangkan pori-pori yang kelihatan dan membuatkan kulit lebih cerah dan licin.


LETUPAN KEDUA

1. RANGKAIAN PRODUK YOUTH

Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, YOUTH merupakan skin care yang pertama memberi jaminan 100% tanpa kompromi dengan hasilnya, wanita telah dibuktikan secara kilinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda dan sihat. Dihasilkan sepenuhnya dari sumber tumbuh-tumbuhan dan ianya bebas daripada bahan kimia yang merbahaya.

GABUNGAN KEDUA-DUA LETUPAN INI AKAN MENGHASILKAN KULIT WAJAH YANG CERAH, BERSERI DAN SIHAT. LIHAT TESTIMONI BERJAYA INI


Set Penjagaan Kulit Muka Yang 100% Selamat Dan Semula Jadi
KENAPA PERLU PILIH PRODUK YANG MERBAHAYA, SEDANGKAN ANDA ADA PILIHAN UNTUK MENGGUNAKAN PRODUK SHAKLEE YANG SELAMAT?

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam

You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...