Amalan Ringkas dan Selamat Untuk Kulit Lebih Bersih dan Sihat

Melihat kulit muka mereka yang telah mengamalkan skin care yang bebas bahan kimia yang merbahaya menjadi lebih cantik dan sihat memang akan buat ramai yang tidak sabar untuk dapatkan rangkaian produk tersebut. memang ternyata apa yang telah diperkatakan bahawa produk ini di jamin 100% berkesan. Bagi anda semua inginkan kepastian yang jelas mengenai produk terbaik pada abad ini, jom intai testimoni Berjaya dan amalan yang mereka lakukan untuk dapatkan kulit muka yang bersih dan sihat.


Seperti yang semua tahu, untuk mendapatkan kecantikan luaran yang cepat dan berkesan, terlebih dahulu kita perlu mengetahui teknik dan amalan yang betul dalam penjagaan muka. Untuk lebih jelas lagi. Ikuti kaedah yang betul untuk dapatkan kulit muka yang berseri bak bulan penuh.

DETOKS

Kenapa perlu detoks?

Adakah untuk kurus?

Detoks tidak semestinya untuk kurus, tetapi ianya sangat penting untuk menjaga kesihatan. Ini kerana, pemakanan dan gaya kehidupan kita tidak teratur membuatkan badan memerangkap toksin. 

Seperti yang ramai tahu, toksin amat bahaya jika dibiarkan terlalu lama dalam badan dan ianya boleh membuatkan penyakit yang kronik. 

Untuk mereka yang inginkan kecantikan yang berpanjangan, detoks amat perlu dilakukan kerana kulit adalah salah satu tempat untuk penyingkiran toksin. Jika badan kita mengandungi toksin yang banyak ianya membuatkan kulit menjadi lebih kusam, masalah pori tersumbat dan lain-lain masalah kulit lagi. Contoh detoks paling senang dengan mengamalkan set terbaik ini.


NUTRISI DALAMAN

Setelah badan melalui proses detoks, keperluan dalaman yang lengkap amat penting untuk mendapatkan kulit muka yang cerah dan berseri. Penyerapan nutrisi dalam badan akan lebih berkesan apabila anda melakukan detoks yang betul.

APAKAH NUTRISI YANG DIPERLUKAN??

Nutrisi lengkap memberi makna, badan kita dipenuhi dengan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh badan untuk menjalankan fungsinya. Sebagai contoh, protein diperlukan oleh badan untuk pembentukkan sel-sel baru. Dengan mengamalkan protein yang berkualiti setiap hari membuatkan sel-sel baru akan muncul menggantikan sel-sel yang rosak. Dalam erti lain, jika muka mengalami masalah berjerawat, sel mati tersebut akan diganti baru dengan pengambilan protein yang mencukupi setiap hari.

Terdapat banyak jenis vitamin dipasaran yang boleh kita amalkan untuk memdapatkan kulit muka yang cantik. Tetapi pilihan jenama vitamin perlu dititikberatkan kerana, lambakan vitamin-vitamin tambahan yang palsu dan boleh memudaratkan kesihatan. Oleh itu, anda perlu bijak memilih makanan tambahan tersebut. paling mudah adalah dengan mengamalkan set ini untuk kulit lebih anjal, cerah dan berseri.PENJAGAAN LUARAN

Semestinya jika badan dipenuhi nutrisi akan memberikan rasa sihat dan kulit lebih sihat. selain penjagaan dalaman, penjagaan luaran perlu diambil kira kerana ianya lebih efektif bila 2 cara ini digabungkan. Untuk penjagaan ini, kita perlu berhati-hati kerana pasaran sekarang dihujani dengan produk-produk yang boleh merbahayakan pengguna. 

Nutrisi dalaman telah lengkap, tetapi luaran kita memakai produk yang terdapat bahan kimia, ianya tetap menjejaskan kulit dan kesihatan. Oleh itu, untuk penjagaan luaran kita perlu mencari produk yang betul-betul selamat dan jangan pilih acah-acah semula jadi tetapi ada juga kandungan bahan kimia yang dicampurkan dan tidak di nyatakan pada kotak produk.

Tidak sama dengan jenama lain, rangkaian YOUTH memang diakui lebih 100% jaminan selamat untuk diamalkan oleh pengguna. Diuji secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa.


TESTIMONI BERJAYATESTIMONI VITAMIN + YOUTH
TESTIMONI VITAMIN + YOUTH
TESTIMONI VITAMIN + YOUTH
TESTIMONI VITAMIN + YOUTH
TESTIMONI VITAMIN + YOUTH
TESTIMONI VITAMIN + YOUTH

TESTIMONI VITAMIN + YOUTH
KENAPA PERLU PILIH PRODUK YANG MERBAHAYA, SEDANGKAN ANDA ADA PILIHAN UNTUK MENGGUNAKAN PRODUK SHAKLEE YANG SELAMAT?

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam

You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...