Produk Kecantikan Yang Tidak Merosakan Muka

Sejak akhir-akhir ini makin ramai yang mengeluh tahap kualiti produk kecantikkan. Tidak dinafikan, saya menjadi mangsa akibat menggunakan produk kecantikan yang tidak berkualiti. Kenapa ianya tidak berkualiti dan bagaimana saya mengetahui ianya tidak berkualiti? Setelah menggunakan produk, muka semakin cantik tetapi ianya bersifat sementara kerana makin lama makin banyak jerawat yang naik dan disusuli dengan bernanah. Akibatnya saya memang kecewa dengan produk kecantikan yang tidak berkualiti dan memang harganya murah. Bagaimana atasi masalah kecewa tersebut dan masihkah ada Produk Kecantikan Yang Tidak Merosakan Muka?


Muka rosak siapa yang nak dan ianya memang menjejaskan emosi seseorang. Terlalu taksub dengan harga yang murah dan kesan yang cepat membuatkan ramai kalangan kita cepat terpengaruh. Untuk mengatasi masalah ini kita perlulah berhati-hati memilih produk kecantikan dan kita kena pastikan apa masalah sebenarnya kulit muka kita. 

Oleh kerana dah tidak taksub dan takut dengan produk kecantikan yang murah dan kesan seawal 3 hari, saya lebih rela mengamalkan produk yang selamat dan memberi banyak manfaat lain. Untuk mereka yang tidak mahu menjadi mangsa produk kecantikan yang tidak berkualiti, jom ikuti dan amalkan produk kecantikan yang diberi jaminan untuk kita lebih rasa selamat untuk menggunakannya. 

TIDAK PERCAYA 

Mula-mula memang tidak akan percaya bahawa akan ada produk kecantikan yang selamat untuk di amalkan. Tetapi setelah ianya dilancarkan dan mendalami kandungan serta kesannya ke atas kulit, memang ternyata produk ini sangat bagus dan berkesan. 


RANGKAIAN KECANTIKAN YOUTH 

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri. 

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan. 

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih shaklee bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit kita. 

KUASA BOTANIKAL 

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi. 

MEMBERI AURA DARI DALAM 

Saya yakin dan sangat percaya bahawa jika nutrisi badan cukup akan memberi kesihatan kulit yang baik. Oleh sebab itu, rangkaian Shaklee membekalkan nutrisi secukupnya untuk dalaman bagi mengatasi kekecewaan kita setelah muka rosak. Paling penting untuk pulihkan muka yang rosak ekoran daripada penggunaan produk yang tidak berkualiti, kita perlu mengamalkan nutrisi seperti ini. 

1. GLA COMPLEX 

Kenapa badan perlukan GLA ini untuk atasi masalah kulit muka? 

GLA adalah asid lemak omega-6 penting yang digunakan oleh badan kita untuk menghasilkan prostaglandin- bahan yang membantu mengawal pelbagai fungsi tubuh, termasuk kesihatan kulit kita. Miliki kulit yang sihat dan lembut dengan Shaklee GLA Complex. Ketidakstabilan hormone boleh menyebabkan masalah kulit yang teruk. Dengan mengamalkan GLA complex akan membantu stabilkan hormon. 

2. SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS 

Vitamin C amat penting untuk perlindungan kulit kita, jom alami semula nikmat kesihatan dengan mengambil nutrien yang tepat. Vitamin C adalah vitamin larut air yang mempunyai pelbagai fungsi terhadap badan, dan fungsi utamanya adalah sebagai antioksida. Ia juga memainkan peranan penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh kita. Vitamin c membantu untuk pembentukan kolagen dan melindungi kolagen agar lebih kuat dan elak diserang oleh radikal bebas. 

3. ESP 

Kesihatan kulit memerlukan protein yang berkualiti untuk mengatasi masalah kulit muka. 

Kenapa? 

Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Dengan mengamalkan protein seharian ianya memberikan kulit bertambah cantik dan cerah. 


4. SHAKLEE COLLAGEN POWDER 

Adakah penting untuk kita mengambil kolagen? 

Sangat penting untuk memastikan kulit bebas daripada masalah kekecewaan setelah menggunakan produk kecantikan yang tidak berkualiti. 

Kenapa kolagen Shaklee? 

Kolagen bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda dan ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat, dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis-garis halus. Tingkatkan pengambilan kolagen anda sekarang dengan Shaklee Collagen Powder supaya kulit kelihatan lebih sihat. manfaat terbesar collagen Shaklee adalah ianya untuk meningkatkan kelembapan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus, mengurangkan pori-pori yang kelihatan dan membuatkan kulit lebih cerah dan licin. 

Ramai akan mengeluh dengan harga yang Shaklee tawarkan, tetapi harus diingatkan, muka rosak akan memberi kesan yang lebih teruk kerana ianya sangat menjejaskan rutin harian kita dan paling teruk menjejas emosi serta keyakinan kita. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi dengan hasilnya. Untuk lebih jimat, anda boleh terus hubungi saya untuk konsultansi mengikut bajet anda dan cara mudah untuk mendapatkan harga yang rendah. 


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam


klik link testimoni Youth Untuk Melihat HasilnyaYou Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...