Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee??

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shaklee. Lagi senang dan kalau korang beli produk shaklee, memang sah-sah akan dapat point untuk diri sendiri. Bukan itu sahaja, kalau korang tolong ambil order daripada kawan-kawan lagi banyak point untuk korang. Kalau dah banyak sangat point korang, memang setiap 15 hari bulan pada bulan berikutnya pihak shaklee akan bagi bonus untuk korang. Bonus pula bukan guna cek yang korang kena pergi bank tukarkan balik, ianya terus akan dikreditkan dalam akaun korang. Macam mana nak jadi ahli shaklee?? Mai sini saya ajarkan.
Senang aje untuk jadi ahli shaklee ni, dan banyak manfaat korang akan dapat. Terutama bab harga memang korang akan terus dapat harga ahli yang memang murah sangat. Untuk daftar ahli ikuti 3 langkah mudah ini. Cara ni saya maklumkan jika ada antara korang yang malu nak whatsapp saya.

Langkah 1
KLIK LINK INI JOIN KEAHLIAN SHAKLEE jangan risau ini bukan link yang bukan-bukan, jadi korang boleh klik yea. Link ini akan bawa korang ke website utama shaklee macam gambar ini.



Langkah 2


KLIK Tab kt atas yang ade tulis Join Now atau boleh rujuk gambar ini. klik yang saya bulatan tu.

 dan paparan seperti gambar di bawah ini akan keluar.

Langkah 3
Isi form yang disediakan dan klik Join Now. Jika ada apa-apa pertanyaan boleh whatsapp saya segera. 014-6403509 (Liley Anuar). insyallah saya akan membantu sehingga boleh daftar ahli shaklee dan korang boleh menikmati kelebihan sebagai seorang ahli shaklee.


sekian, terima kasih.



You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...