Produk Skin Care Bebas Bahan Kimia Merbahaya

Lambakan produk yang boleh merosakkan muka pengguna membuatkan pengguna tercari-cari rangkaian skin care yang selamat. Jika itu yang anda cari, YOUTH merupakan pilihan yang paling tepat. YOUTH merupakan set penjagaan muka yang paling selamat untuk mereka yang inginkan kecantikan yang sihat dan berkesan. Apa yang penting ianya bebas bahan kimia yang merbahaya. Apa yang membuatkan YOUTH istimewa berbanding dengan jenama mewah yang lain?. 


YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling memandang kita semuda kita melihat diri kita sendiri. Semestinya kita inginkan wajah yang tampak muda sentiasa kan…kan.. 

Masih berminat untuk mengetahui apa yang YOUTH janjikan untuk anda??? Jom baca bawah ni lagi.

YOUTH dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, saya ulang lagi sekali

Pakar kulit bertaraf dunia!!! Ini bermakna, kita tidak perlu takut untuk menggunakan YOUTH ini kerana ianya dijamin selamat.


Apa lagi YOUTH janjikan??

YOUTH menjanjikan kita tidak perlu korbankan muka atau keselamatan diri kerana keputusan klinikal adalah tanpa kompromi ianya tulen dan berkesan.

Nak Tahu Janji manis YOUTH lagi??

Selepas penggunaan YOUTH jaminan 100% wanita telah terbukti secara diklinikal memiliki kulit yang kelihatan muda dan sihat. Selain itu juga, 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. Amazing!!!! YOUTH!!!

Semestinya nak tahu lagi janji YOUTH kan???

Produk-produk YOUTH merupakan rangkaian skin care yang selamat dan dengan keputusan yang super drastik ini adalah:

1. 100% vegan

2. Hipoalergenik

3. Non-Comedogenis (tidak akan menyumbatkan liang pori)

4. Diuji oleh ahli dermatologi

5. Diuji oleh ahli oftalmologi

Skin care selamat ini dibangunkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia dengan mengukur menggunakan indeks usia kulit melalui kehadiran tanda-tanda utama penuaan dan ini sepenuhnya adalah berasaskan fakta. Tanda-tanda utama penuaan adalah seperti berikut:

1. Kedutan kulit

2. Saiz pori

3. Tona kulit

4. Keanjalan 

5. Tekstur kulit

6. Hiperpigmentasi

7. Seri kulit

8. Kekenduran

Pakar kulit bertaraf dunia yang laksanakan semestinya ianya sangat selamat untuk digunakan oleh kita yang menghadapi banyak masalah kulit muka. 

Oleh kerana ramai kalangan kita yang menghadapi kerosakan muka dengan penggunaan penjagaan muka yang mengandungi bahan kimia yang merbahaya. YOUTH memberi jaminan lebih 1500 bahan yang tidak digunakan dalam semua rangkaian produknya. Oleh kerana terlalu banyak, kita senaraikan beberapa bahan kimia yang lazim digunakan untuk set penjagaan muka dan ianya sememangnya merbahaya.

1. LAURIL SULFAT/LAURETH SULFAT

2. PEWANGI SINTETIK

3. PARABEN

4. PENGAWET FORMALDEHID

5. PENGAWET LAIN

6. MINYAK MINERAL/PARAFFIN/PETROLATUM

7. BIJI MIKRO (PLASTIK MIKRO)

8. EDTA

9. ETHANOLAMINES (MEA/DEA/TEA)

10. PELINDUNG MATAHARI KIMIA

11. BENZOFENON

12. PHTHALATES

13. CYCLOSILICONE

14. SEBATIAN AMMONIUM KUARTENER

15. QUATERNIUM-15

16. HYDROQUINONE

17. PEWARNA SINTETIK

18. BAHAN-BAHAN DARI HAIWAN

19. LANOLIN

20. PEGS

21. PROPYLENE GLYCOL

22. LOGAM BERAT

23. MERKURI

24. PERAK & GARAM

25. GARAM BARIUM

26. PELARUT 

27. TOLUENE

28. BAHAN DORONG CHLOROFLUOROCARBON

29. SEBATIAN BERFLUORIN

30. TAR ARANG

31. TALCUM

32. GANDUM(GLUTEN)

Jika produk yang anda pakai sekarang terdapat salah satu bahan ini, sila lah bertukar kepada YOUTH. Tapi ini hanya senarai pendek tau, banyak lagi bahan kimia lain yang dimasukkan ke dalam skin care untuk kesan yang cepat. Itu jenama lain, YOUTH bebas bahan kimia merbahaya.

Bagi mereka yang begitu teruja, jom kita tengok testimony mereka yang telah menggunakan YOUTH, bukan testimoni yang luar Negara yea, ini testimony khas daripada warga Malaysia.




Bagaimana YOUTH boleh memberikan hasil yang terbaik ini? Jom kita intai BAHAN-BAHAN UTAMA DALAM YOUTH

Sudah selidik bahan-bahan YOUTH? Berkualiti bukan?

Tunggu apa lagi, jom dapatkan rangkaian YOUTH sekarang dan lihat lah hasilnya nanti. Ianya dijamin berpuas hati dan berkesan. Untuk sebarang pembelian atau konsultansi penggunaan boleh terus hubungi saya.

ORANG LAIN BOLEH CANTIK MELETUP TAKKAN KITA TIDAK BOLEH KAN? 

JANGAN PERJUDIKAN MUKA ANDA DENGAN SKIN CARE YANG MERBAHAYA!!

APA GUNA BELI YANG MURAH JIKA ANDA PERLU MENANGGUNG KEROSAKKAN MUKA YANG TERUK!!!

TUKAR KEPADA YOUTH SEKARANG UNTUK MEMBOLEHKAN KAWAN-KAWAN ANDA CEMBURU MELIHAT ANDA BERTAMBAH CANTIK DAN MUDA.

“BERTINDAK SEKARANG, UNTUK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK DI MASA AKAN DATANG”

"IKHTIAR SIHAT DENGAN KHAZANAH ALAM"


HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT SERTA KONSULTANSI PERCUMA


WHATSAPP : 0146403509
Liley Wane Bt Anuar 
Nombor Keahlian Shaklee :1226806
FACEBOOK : Liley Wane
Kawasan COD : Putrajaya/Dengkil/Cyberjaya
Jalan Kebun Shah Alam


You Might Also Like

0 comments

Daripada anda semua beli daripada dealer yang tidak tahu sah atau tidak ahli keshakleeannya, baik korang semua daftar terus jadi ahli shakl...